Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo - info@bistroperspektiv.se - 040190929

Event & Temakvällar

Event & Temakvällar

Under året kommer vi att ordna ett antal event/temakvällar. Vi kommer att ha vinprovningar, Winemakers dinner, samt olika temamiddagar från köket som t ex Gåsamiddag på Perspektivs vis. Julmiddagar etc.

 
Boka bord så ni ej missar dessa kvällar!
 
Håll dig uppdaterad, följ oss på sociala medier.
 

LIVE MUSIC BY THE SHORE

Denna vackra artist är känd från ”Så ska det låta”, har många hyllande musikframträdande både i Sverige och utomlands. Angelica är en charmig och varm entertainer med stor scennärvaro. Alla i publiken får gärna önska sin favoritlåt som Angelica spelar på sitt piano.

Datum:

7/7 och 28/7
Andi Joseph
andijoseph.com
 
Grym trubadur/gitarrist från Australien som får folk att dansa sittandes! Andys repertoar passar alla, ung som äldre – härlig underhållare.

Datum:
1/7
14/7
21/7

VINPROVNING OCH MIDDAG 23 AUGUSTI, MED RHÔNE-VINER FRÅN E. GUIGAL

Måndag den 23 augusti kl 19.00 håller vi årets första vinprovningsmiddag och det med prestigeviner från franska vinhuset E. Guigal, världsberömda för sina viner, framförallt från Côte Rôtie.

Vi startar kvällen med bubbel i glasen och en rundvandring på Falsterbo Photo Art Museum. Därefter hålls vinprovningen på Bistro Perspektiv och där avnjuter vi också en utsökt 3-rätters meny. Vi provar totalt 7 olika viner, deras prisvärda Côtes-du-Rhône, vit och röd, Châteauneuf-du-Pape, Condrieu, Côtes-Rôtie Brune et Blonde, Côte-Rôtie Château d’Ampuis och avslutar med ett av världens mest berömda viner, Côte-Rôtie La Mouline, ett vin som kostar över 3.000 kronor i butik.

Ladda ner informationsblad