Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo - info@bistroperspektiv.se - 040190929

Temakvällar

Temakvällar

Välkommen till Bistro Perspektiv, en fantastisk plats belägen vid stranden och havet i vackra Falsterbo. Här på vår webbplats hittar du information om våra spännande temakvällar, där vi erbjuder allt från unika mat- och dryckesupplevelser, till mindre konserter, goa matkassar och event, allt detta i en oförglömlig atmosfär på gamla Falsterbo Strandbad.

Temakvällar och Event

På Bistro Perspektiv tror vi på att skapa oförglömliga minnen, och våra temakvällar är inget undantag. Vi anordnar en rad olika events, alltifrån temamiddagar, julbord och kräftskivor, till vinprovningar och mycket mer. Varje temakväll är designad för att ta dig med på en kulinarisk resa och skapa en minnesvärd stund med nära och kära.

Vi är stolta över att erbjuda våra gäster unika smakupplevelser, där vi blandar traditionella och innovativa rätter med säsongens bästa råvaror. Oavsett vilket tema vi erbjuder, kan du förvänta dig en kväll full av överraskningar och njutning för både öga och gom.

En kväll utöver det vanliga!

För att du inte ska missa något av det roliga, postar vi alltid information om våra kommande temakvällar och event i förväg här på vår webbplats. Här hittar du allt du behöver veta om datum, tid och eventuell biljettbokning, så att du enkelt kan planera in ditt besök hos oss.

Gör dig redo för en kväll utöver det vanliga hos Bistro Perspektiv! Utforska våra temakvällar, boka din plats och låt oss förgylla din vardag med smakrika upplevelser, goda vänner och en fantastisk utsikt över havet. Vi ser fram emot att skapa oförglömliga minnen tillsammans med dig!

Brunch

Välkomna till Perspektivs brunch! Vi serverar en härlig buffé från kl 11.30 – 15.00. Maten går i perspektivs anda med klassiska rätter men också nya spännande inslag.  

Pris: 345:- per person

Barn upp till 12 år 145:-

Enbart våffelbuffé för ert barn 85:-

obs sittning på 2 h!