Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo - info@bistroperspektiv.se - 040190929

Hyra lokal

Hyra lokal

Letar du efter den perfekta lokalen för ditt nästa event? Bistro Perspektiv är platsen för dig!

Beläget vid stranden och havet i Falsterbo erbjuder vi en unik upplevelse för allt från bröllop och företagsevent till matlagningskurser och kick off.

Möjligheter med att hyra lokal hos Bistro Perspektiv

Vi har en stor lokal som kan användas för alla typer avv evenemang. Oavsett om du planerar en konferens, bröllop eller begravning så har vi den perfekta lokalen för dig. Våra lokaler är moderna, ljusa och flexibla för att passa just dina önskemål.

Planera ditt evenemang med oss

Att planera ett evenemang kan vara stressigt, men det behöver inte vara det. Vårt team på Bistro Perspektiv kan hjälpa till med allt från dekorationer till blommor och annan rekvisita.

Vi har ett brett kontaktnät och kan skräddarsy en lösning som passar just dina behov.

Er tillställning vid havet

Att hyra en lokal vid havet ger en unik och vacker upplevelse som du och dina gäster sent kommer att glömma. Bistro Perspektiv är beläget nära stranden i Falsterbo vilket gör vår lokal perfekt för en tillställning vid havet. Låt oss hjälpa dig att skapa minnen för livet vid vårt vackra havsnära läge.

Slutligen, boka din lokal hos Bistro Perspektiv och få en unik och minnesvärd upplevelse. Vi ser fram emot att höra från dig och att få vara med och skapa ditt nästa evenemang!