Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo - info@bistroperspektiv.se - 040190929

Fantastisk catering - för alla tillfällen!

Letar du efter catering med fantastiska smaker, med en exklusiv känsla och tillagad med de bästa råvarorna?
Då har du kommit rätt!

På Bistro Perspektiv erbjuder vi catering av högsta klass, där vi kombinerar vårt kunnande inom matlagning med vår strävan att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi ser det som en självklarhet att ni ska vara med och påverka menyn till ert evenemang. För att möjliggöra detta erbjuder vi alltid en personlig och flexibel cateringupplevelse.

Vi välkomnar dig att kontakta oss för att diskutera dina önskemål och behov, så kan vi tillsammans komma fram till en lösning som passar just ert evenemang och era gäster.

Vi erbjuder prisförslag direkt, så att du får en tydlig och transparent bild av vad din cateringupplevelse kommer att kosta.

Oavsett vilken typ av evenemang du planerar, har vi på Bistro Perspektiv erfarenheten och kompetensen att leverera maten. Vare sig det gäller bröllop, företagsevenemang eller något annat festligt tillfälle, kan du lita på att vår mat kommer att imponera på dina gäster.

Dessutom tar vi hand om transporten av maten direkt till dig, så att du kan fokusera på att njuta av evenemanget utan att oroa dig för logistiken.

Med Bistro Perspektivs catering får du inte bara en utsökt meny skräddarsydd efter dina önskemål, utan också en smidig och bekymmersfri upplevelse. Vi ser till att allt från planering till leverans sker med professionalism och omsorg, så att du kan slappna av och njuta av ditt evenemang i fulla drag.

Låt oss ta hand om maten, så att du kan fokusera på att skapa oförglömliga minnen tillsammans med dina gäster! 

Kontakta oss idag för att börja planera din cateringupplevelse med Bistro Perspektiv – vi ser fram emot att överträffa dina förväntningar!

Offertförfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska.

"*" indicates required fields

Please enter a number from 50 to 140.
För större eller mindre antal gäster än förslaget ovan: skriv det faktiska antalet gäster i kommentarsfältet, så kan vi prata om vilka lösningar som finns!
YYYY dash MM dash DD
Namn*