Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo - info@bistroperspektiv.se - 040190929

Företagsevent

FÖRETAGSEVENT PÅ BISTRO PERSPEKTIV – EN PLATS ATT MINNAS

Välkommen till Bistro Perspektiv, den perfekta platsen för ditt företagsevent! Vår fantastiska plats vid stranden och havet i Falsterbo ger dig och dina kollegor möjligheten att skapa oförglömliga minnen tillsammans.

Ett minne för livet med dina kollegor

Föreställ dig att du och dina kollegor samlas vid havet, där ni skrattar och njuter av varandras sällskap.

På Bistro Perspektiv erbjuder vi roliga och engagerande aktiviteter som matlagningskurser, där ni får lära er att laga läckra rätter tillsammans. Om ni föredrar att bara sitta ner och njuta av en utsökt måltid, kan ni smaka på vår restaurangs fina urval av rätter.

Oavsett vilket ni väljer kommer ni att skapa minnesvärda stunder tillsammans som kommer att förstärka er sammanhållning och teamkänsla. Lokalen har alla möjligheter för fest, dansgolv och uteterassen på sommaren har varit många företags succé!

Planera ditt evenemang med oss

Vi på Bistro Perspektiv vill att ditt företagsevent blir en succé, och vi är här för att hjälpa dig att planera det. Vi kan skräddarsy evenemanget efter era önskemål, från att dekorera lokalen till att ordna med blommor och annan rekvisita. Vårt breda kontaktnät gör att vi kan erbjuda allt ni behöver för att göra ert evenemang oförglömligt.

Er tillställning vid havet

Tänk dig att vara omgiven av havets lugn och den mjuka sandstranden medan du njuter av en fest i en vacker lokal. Bistro Perspektiv ligger vid havet och erbjuder en unik och naturskön miljö för ditt företagsevent. Vår lokals närhet till stranden och havet skapar en avkopplande atmosfär som både lockar och inspirerar. Det finns inget bättre sätt att förstärka arbetskamratskapen än att uppleva en sådan hänförande plats tillsammans.

Utsikt från Bistro perspektiv

Offertförfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska.

"*" indicates required fields

Please enter a number from 50 to 140.
För större eller mindre antal gäster än förslaget ovan: skriv det faktiska antalet gäster i kommentarsfältet, så kan vi prata om vilka lösningar som finns!
YYYY dash MM dash DD
Namn*