Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo - info@bistroperspektiv.se - 040190929

Vi är Perspektiv, en bistro endast ett stenkast från stranden och havet i Falsterbo. Ett samarbete med Falsterbo Photo Art Museum. Välkomna till oss för att avnjuta en lunch eller middag, en enklare fika eller bara ta av ett glas vin.

Vi är en fransk/nordisk Bistro med influenser från Asien. Vi satsar på kvalitet och gärna närodlat. Hos oss kan ni avnjuta något lite enklare från vår lounge/café. Lite enklare, lika goda smaker.

Låt oss fylla ditt glas med ett riktigt gott vin. Vinlistan är väl tilltagen med viner från Europa och nya världen. Alkoholfria alternativ finns också givetvis.

Under sommaren är ni välkomna att sitta på vår 300 kvadratmeter stora uteservering med tallarna och stranden som er närmaste granne.

Kom och njut av mat och dryck i ljuv kombination i restaurang/café-delen. 

I loungen har vi härliga soffor och fåtöljer för att dricka eller äta något enklare. 

Under sommaren hittar ni självklart en glasskiosk längst ut på trädäcket. Där finns glass, kaffe, svalkande läsk, enklare sallader och mackor.

Vi ger en matupplevelse utöver det vanliga

Det som har format Pär och hans matlagning är tidigare erfarenheter från några av Sveriges topprestauranger, främst i Göteborg´s s 28+ & Swedish Taste.

När Pär var köksmästare på Slussens pensionat, hittade han den spännande balansen mellan Fine Dining och Social Dining.

Perspektivs kök inspireras av främst Frankrike och Japan, både deras kultur och tillagningstekniker är Pärs passion.  Tillsammans med de bästa lokala och nordiska råvaror resulterar menyn i ett proffsigt nytänkande. Perfekt smakbalans och vackra rätter på tallrikarna ger den ultimata tillfredsställelsen hos honom.

Pär Ringström
Perspektivs köksmästare

Frida är Perspektivs restaurangchef och även sommelier. Hon blev prisad som årets sommelier av vinmagasinet Livets Goda 2018. Hon har jobbat på Michelin- restaurangen Ambiance a Vindåkra och nu senast Sture i Malmö.

Ett perfekt utvalt vin lyfter hela matupplevelsen till andra dimensioner. Med stor ambition och hög precision, kan Frida konsten att kombinera Perspektivs mat och spännande vinlista på ett intelligent vis.

I rollen som restaurangchef har Frida en outtröttligt hög servicenivå med sinne för detaljer. Med sin yrkesstolthet och höga kunskapsnivå är det angenämt att vara gäst hos Frida.

Pär och Frida som en gastronomisk kombo bjuder in till höga förväntningar och kommer skänka tillfredställelse och njutning av livets goda!

Frida Ringström
Restaurangchef

Boka bord idag