Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo - info@bistroperspektiv.se - 040190929

Konferens

Söker ni en unik lokal för er konferens?

Då är Bistro Perspektiv lokalen för er!

Med en modern och exklusiv arkitektur och inredning, i kombination med ett fantastiskt läge precis vid stranden i vackra Falsterbo

En eventlokal utöver det vanliga!

Stort som smått – Många eller få – Mycket eller lite
Oavsett om ni ska ha en stor konferens eller en mindre workshop, vill vi alltid leverera över förväntan! Allt för att ni ska bli nöjda, men också era medarbetare och andra som är närvarande på er konferens.

Låt oss tillsammans skapa ett lyckat evenemang

Vi på Bistro Perspektiv är här för att göra er konferens så smidig och framgångsrik som möjligt. Vi kan hjälpa er att planera och förbereda inför evenemanget genom att erbjuda dekoration och rekvisita som passar era önskemål och teman. Om ni behöver teknisk utrustning som projektorer eller annat, har vi nära samarbete med en teknikfirma, som lätt kan erbjuda det ni söker.

Allt för att göra det så lätt som möjligt för er, så ni kan fokusera på det viktigaste: era möten, samtal och idéer.

Låt oss tillsammans skapa en konferensupplevelse som ni och era deltagare minns och kommer använda som måttstock för alla kommande konferenser framöver!

Offertförfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska.

"*" indicates required fields

Please enter a number from 50 to 140.
För större eller mindre antal gäster än förslaget ovan: skriv det faktiska antalet gäster i kommentarsfältet, så kan vi prata om vilka lösningar som finns!
YYYY dash MM dash DD
Namn*