Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo - info@bistroperspektiv.se - 040190929

Begravning

Begravning – En stund av sorg och minnen

Begravningar är tillfällen då vi samlas för att hedra och minnas en älskad person som lämnat oss. Det är en tid av sorg, men också av kärlek och samhörighet. Vi förstår att det är en känslig tid, och vi vill göra vårt bästa för att stötta er i att skapa en vacker minnesstund med omtanke och respekt hos oss i vår lokal. Prata gärna med oss om mat eller fika därtill. Vi kan hjälpa er med detta anpassat efter era önskemål, för att ge er en fin stund tillsammans med nära och kära.

Erfarenhet och omsorg för er minnestund

Med tidigare erfarenhet av att arrangera minnesstunder förstår vi vikten av att skapa en stämning som ger utrymme för både sorg och tröst. Vi erbjuder en skräddarsydd meny som passar just era behov och önskemål, så att ni kan fokusera på att minnas och dela med er av minnen tillsammans. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er att arrangera en enkel och fin minnestund som ger ro och stöd i denna svåra tid.

Offertförfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska.

"*" indicates required fields

Please enter a number from 50 to 140.
För större eller mindre antal gäster än förslaget ovan: skriv det faktiska antalet gäster i kommentarsfältet, så kan vi prata om vilka lösningar som finns!
YYYY dash MM dash DD
Namn*