Strandbadsvägen 30, 239 42 Falsterbo - info@bistroperspektiv.se - 040190929

Restaurangen

Om Bistro Perspektiv

Välkommen till Bistro Perspektiv, en idyllisk restaurang belägen vid havet i det charmiga området Skanör, Falsterbo. Med en kombination av enastående mat, enastående service och en fantastisk utsikt är vi stolta över att erbjuda våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Hos Bistro Perspektiv erbjuder vi en unik matupplevelse med en meny som förenar klassiska och nyskapande rätter. Vi lägger stor vikt vid att använda lokala och säsongsmässiga råvaror av högsta kvalitet för att garantera en smakfull och minnesvärd måltid. Med vår meny hittar du både traditionella svenska smaker och influenser från det internationella köket.

Utöver vår utsökta meny erbjuder vi även en omfattande dryckeslista med något för alla smaker. Vi har ett noga utvalt sortiment av viner, öl, bubbel och alkoholfria alternativ, samt läckra cocktails som kompletterar våra rätter på bästa sätt. Vi tror på att en bra måltid ska ackompanjeras av en perfekt dryck, och vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta rätt val för din smakupplevelse.

På Bistro Perspektiv är vi stolta över att kunna erbjuda våra gäster en avslappnad och välkomnande atmosfär. Vår restaurang har en modern och stilren inredning, där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en harmonisk känsla. Under sommarmånaderna kan du njuta av vår uteservering med en fantastisk utsikt över havet, medan vår mysiga inomhusmiljö erbjuder en värmande atmosfär under kallare månader.

Vi på Bistro Perspektiv ser fram emot att bjuda in dig till en fantastisk upplevelse i vår restaurang. Oavsett om du är ute efter en romantisk middag, en trevlig kväll med vänner eller en minnesvärd fest, är vi övertygade om att du kommer att trivas i vår miljö och njuta av vår mat och dryck.

Välkommen att upptäcka Bistro Perspektiv och låt oss förgylla dina stunder vid Skanör och Falsterbos stränder!